Despre noi

DESPRE LICO

Suntem mândri că FENWAL & LICO vă pot oferi sisteme de protecție pentru următoarele tipuri de instalații de importanță vitală:

Sisteme de telecomunicații
Furnizorii de servicii de internet
Centre de prelucrare a datelor
Sisteme specializate

Avertizarea de incendiu este o funcție de bază.

Adesea, detectarea timpurie a temperaturilor excesiv de ridicate prezintă o mare importanţă. Căldura excesivă, chiar și în absența fumului, poate reprezenta un pericol potențial de incendiu sau explozie. Prevenirea unui posibil incendiu, cauzat de căldura excesivă, permite măsuri corective pentru a evita aprinderea flăcării. În concluzie – măsurile eficiente pot salva şi proteja clădiri și bunuri de mare valoare. Sistemul poate fi utilizat pentru detectarea căldurii singulare şi redundante folosind 2 temperaturi de comutare egale. De asemenea, acesta poate fi utilizat prin programarea a 2 (sau mai multe) temperaturi de comutare diferite. Sistemul flexibil și foarte eficient oferă o colectare precisă a datelor și avertizează asupra temperaturilor excesiv de ridicate. Funcţiile de control a căldurii, alarma de supraîncălzire (OVHT), alarma de incendiu îşi găsesc aplicaţie în următoarele domenii: centrale termice, spațiul în care se găsește centrala termică, uscătoare, sisteme de evacuare, generatoare de energie eoliană, turbine cu gaz, instalații industriale, industria gazelor și petrolului, camera motoarelor, compresoare, uzine chimice, instalații energetice , instalații de saună și de wellness și multe altele.more.

Informații privind toate sistemele PAF:

Detectorul de căldură pentru utilizări speciale poate crește siguranța în prevenirea incendiilor/exploziilor. Sistemul conține un panou de alarmă LICO sau mai multe detectoare de căldură HDL LICO și opțional o sursă de alimentare certificată ATEX. Toate unitățile sunt rezistente la praf, umiditate și temperatură, contactele de comutare sunt sigilate ermetic (IP67) iar diferite temperaturi de comutare de la 60 - 385°C sunt disponibile (a se vedea catalogul DAF Detect-a-Fire, Fenwal). Cu ajutorul panoului de alarmă LICO este posibil să se colecteze informații despre supraîncălzire și incendiu și să se declanșeze alarme individuale pentru ambele. Opțiuni: Comutator complet din oțel inoxidabil, sursă de alimentare de joasă tensiune certificată Ex, server industrial UPS

Informații privind toate sistemele CFD:

Detectorul de căldură CFD asigură o detectare continuă a incendiilor şi este destinat pentru utilizări speciale, putând crește siguranța în prevenirea incendiilor/exploziilor. Este mai mult un sistem de prevenire a incendiilor, dar funcționează la fel de bine ca un sistem de alarmă de incendiu. Detectorul CFD este conceput special pentru temperaturi foarte ridicate. „Inima” sistemului este un element de senzor special, tip cablu din oțel inoxidabil, care va deveni conductiv și va „comuta” în modul de ALARMĂ la atingerea temperaturii nominale oriunde se află cablul. Detectorul CFD poate elimina supraîncălzirea în câteva secunde.

ro_RORomanian
en_USEnglish de_DEGerman ro_RORomanian